Ce se întâmplă dacă copiii noștri se îmbolnăvesc

Ce se întâmplă dacă copiii noștri se îmbolnăvesc

La prima zakašlání urmasi, nu neapărat mergem imediat la cabinetul medical, o mulțime de asistenți împotriva dezastrelor, cum ar fi raceala, guturai, tuse sau răgușeală oferă natura. Plante de tratament în formă de ceaiuri și plante cel mai bine naordinovat copii mai întâi la vârsta de 6 luni, în mai mult de o vârstă fragedă, ea poate fi precedată de băi de plante.

Citiți mai multe plante folositoare, care pot lupta cu o tuse, raceala sau gripa.

Citiți mai multe plante folositoare, care pot lupta cu o tuse, raceala sau gripaMedicina naturista care foloseste puterea de plante, numit medicament pe bază de plante. Este potrivit pentru adulți și copii. Spre deosebire de părinți și persoane mai în vârstă, cu toate acestea, copiii trebuie să respecte regulile prin care planta a organismului și nu este în pericol. Începe cu tratamentul pe bază de plante ar trebui să fie, mai degrabă, la vârsta de 6 luni a copilului. În acest moment, dar încă nu este momentul ceaiuri, nici decocturi, la el trebuie să se alăture mai târziu. La unele plante, și chiar este recomandat, pentru a în vârstă de până la 14 luni.

Iarba trebuie să însoțească trecerea la alimente solide și de a lua ar trebui să fie doar în cantitate mică. Copiii cu vârsta de la 3 ani, ideal de servit optime de doze de decoct de plante sau ceai, copiii până la 10 ani-la un sfert, iar copiii de până la 12 ani, adică o jumătate de doză. La o vârstă mai târziu, poate fi luată deja de trei sferturi de doză. Castraveți, de asemenea, ar trebui să fie naředěné cu apă curată.

Tuse și dureri în gât este una dintre cele mai frecvente medicale de complexitate, care în timpul iernii deranjează mici de pacienți. La ei, în primul rând, bunica kopinatý, bylinka, care conține substanțe care modifică vâscozitatea mucusului și contribuie la tuse. În afară de patlagina pentru a trata tractului respirator este util, de asemenea, tim repere. Tp conține uleiuri esențiale, cum ar fi timol, cymen și карвакрол de petrol, care a ușura fluxul de tuse. Aceasta planta este potrivit ca aplicat în medicina de utilizare, astfel încât, pentru a respira.

Efecte similare are nalba, cimbru sau mauri.

Efecte similare are nalba, cimbru sau mauri.În cazul în care copilul împiedică, скребет în gât și răgușeală, și apoi pregătirea lor plante gargara. “Pentru gargara se potrivește salvie și medicală, care acționează pozitiv asupra corzile vocale”, sfatuieste parintii Gheorghe Pantůček, specialist fytoterapii de la compania Topvet. În plus, el a amintit că încă de la isop centru medical în tratamentul umed tuse, în timp ce un trandafir chinezesc, în opinia sa, se înmoaie și zvlhčí uscat iritant tuse.

Inflamație a mucoasei nazale, care însoțește vaginale, strănut, mâncărime și de reducere a lățimii de bandă în nas, incomod și probleme persistente. Printre obișnuite probleme de sănătate care nu permit o mulțime de zile în perioada de iarnă. Copiii cu acest suferă de febră, de cel puțin șapte ori pe an și mai frecvent, este vorba de copiii care trăiesc în orașe. Curge nasul, de obicei, rezultatul este o infecție virală, care afectează scăderea imunității copilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *