Constipatia-este foarte frecventă boală aflați cum să facă față.

Constipatia-este foarte frecventă boală aflați cum să facă față.

Conform estimărilor, suferă de aproximativ treizeci la sută din populația adultă. Dar această cifră poate fi mult mai mare. Constipatia nu este ceva neobișnuit și special, pentru majoritatea oamenilor, dar este un subiect tabu, despre care nu vreau să vorbesc nici cu cei dragi.

Pe atunci, problemele lor de multe ori vine banal sau chiar jenant.

Pe atunci, problemele lor de multe ori vine banal sau chiar jenantȘi, în general, nu înțeleg, care sunt riscurile aceasta boala aduce.

O mulțime de oameni cred că suferă de constipație, dacă acestea nu vin în fiecare zi la “mare”. Dar nu este așa.

“Un serviciu zilnic de curățenie, în general, nu este necesară și nu este determinant indicator funcționarea normală a intestinelor. Ceea ce este important este că golirea se întâmplă în mod regulat și fără durere. Despre constipatie, și că, după mai puțin de trei stolicích pe săptămână”, explică profesor Pavel Cocoș cu interiorul clinicii Факультетской Thomayerovy spital. http://dietslowfix.info/

Constipatia este, de obicei, de obicei, rezultatul greșit dieta, în care se află, de exemplu, prea mult lemn de testare și de dulciuri. Dar acest lucru este, de asemenea, o consecință a stilului de viață. Neregulate și obiceiurile alimentare nesanatoase, de rău regimul de băut, lipsa de exercitii fizice, de stres și tensiune, dar și o predispoziție genetică sau diferite boli.

Provoca constipație poate: robust, ceai negru, cukrárenské produse de cacao și ciocolată cu conținut ridicat de cacao

Ușor laxativ acțiune sunt: prune, mere, smochine, capsuni, caise uscate. Ajută și usturoi

Constipatia poate fi împărțită pe termen scurt (acută) și pe termen lung (cronice). “Pe termen scurt, constipatia poate fi asociat, de exemplu, stresul de la noua situație. În principal, ea suferă oamenii în concediu. Este vina mea, în special, nervozitate și tensiune, uneori disconfort, care poate lipsa de igiena grupurilor sanitare în hoteluri sau în deplasare,” – explică gastroenteroložka Ana Jungwirthová. Alți factori care, pe termen scurt, constipatia poate provoca, de a schimba ritmul de viață, frica, anxietatea, consumul insuficient de lichide, numărul insuficient de fibre alimentare în dieta sau administrarea de medicamente, pe care organismul nu este obișnuit.

Ce să fac să nu mai doară?

Ce să fac să nu mai doarăConstipatia cronica se manifesta persistent de greu pentru a trece intestinului, cu o frecvență de mai puțin de două scaune pe săptămână. Te doare burta si de cap, dar și de a simți oboseala și concentrat. Constipatia nu se poate, dar acest lucru poate însemna un risc serios de: procesele inflamatorii, polipi, hemoroizi si chiar cancer. Poate fi însoțiți de un simptom al altor boli, care, cu sistem digestiv nu legate, de exemplu, la pacienții cu insuficientă funcția glandei tiroide, probleme neurologice, inflamație a tractului urinar sau a bolilor aparatului ginecologic. O mare influență asupra apariției constipației pot fi și antidepresive.

Constipație, care s-vypěstujete

Vysloveně bolile civilizației este constipat habituální, sau funcțional, sau normal. Acesta este cel mai comun tip (de până la 95 la sută dintre pacienții care suferă de acest tip de plută). Acest lucru se întâmplă în principal la femei. “Se produce suprimarea congenitală defekačního de reflecție, care se pierde cu lipsa de naturale stimuli, ca și lipsa de fibre, lichide sau mișcare, sau frecvente încetinirea accesorii din grabă sau din cauza rușinii. Prin urmare, este un fel de plută, pe care pacienții vor să crească”, explică un profesor de Membru și varovně adaugă: “Habituální constipatia este o boala cronica, care ar fi în nici un caz nu ar trebui să fie pe termen lung, este tratată projímadly.”

Ajută un pahar de apă dimineața

Modul natural de a stimula activitatea intestinala, de îmbogățire a jídelníčků cu fibre în formă de mai multe porții de fructe, legume sau leguminoase înregistrare, schimb de alb de copt de grâu și activitatea fizică regulată. Curat fibre puteți cumpăra de la farmacie (patlagina блошный), oferă o soluție în apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *